Huvudledare – Sweden Sports Academy, flera städer

Är du en engagerad och erfaren idrottstränare som brinner för att se barn och ungdomar utvecklas?

Gillar du ledarskap och bidra till att fler barn har en aktiv fritid, då är Sweden Sport Academy något för dig. De finns i städer runt om i Sverige. Kolla vilken stad det är i nedan och vilken verksamhet de har där och ansök redan i dag.

Städer:

Stad Knatte-skutt Fotbollskul Djungel-gympa Äventyrsdans
Ale DG
Boden KS
Borlänge DG
Borås KS
Falköping DG
Falun DG
Falun KS
Göteborg Centrum DG ÄD
Göteborg Frölunda FK ÄD
Göteborg Hisingen DG ÄD
Göteborg Majorna KS
Göteborg Örgryte KS DG ÄD
Göteborg Östra KS
Haninge KS FK DG ÄD
Helsingborg KS FK
Helsingborg
Hudiksvall KS
Jönköping KS FK
Kalmar KS DG
Karlskoga DG
Karlskrona KS ÄD
Karlstad FK
Knivsta DG ÄD
Kristianstad DG
Kumla DG
Landskrona KS DG ÄD
Lerum DG
Lidköping DG
Lund ÄD
Malmö DG
Malmö KS FK
Mariestad KS
Märsta DG
Mölndal KS DG
Nacka ÄD
Norrtälje FK DG
Piteå KS
Sandviken DG
Skellefteå KS FK
Skövde DG
Sollentuna KS
Solna DG
Staffanstorp KS
Stockholm Bromma KS
Stockholm City DG
Stockholm Enskede ÄD
Stockholm Farsta KS
Stockholm Hammarby Sjöstad FK
Stockholm Hägersten KS
Stockholm Hässelby/Vällingby ÄD
Stockholm Älvsjö ÄD
Strängnäs KS DG
Sundbyberg KS
Söderköping ÄD
Södertälje KS DG
Trelleborg ÄD
Tumba-Tullinge FK DG
Täby DG ÄD
Uddevalla DG
Upplands Väsby DG ÄD
Uppsala DG
Vallentuna KS DG
Varberg ÄD
Vellinge KS
Visby FK DG
Värmdö KS
Värnamo DG
Västerhaninge KS
Västervik DG ÄD
Västerås FK
Växjö KS
Ystad ÄD
Ängelholm ÄD
Örebro FK
Örnsköldsvik KS
Östersund ÄD

Information om Sweden Sport Academy:

Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda och våra regionsansvariga.

Sportidealisten Lediga Sport Management Jobb Idrottsvetare Lediga SportJobb Lediga IdrottsJobb Sportkarriär Jobba med sport Sportutbildning idrottsutbildning Sweden Sport Academy

 

Huvudledare – Fotbollskul

Information om Fotbollskul – barn 4-8 år:

Sportidealisten Lediga Sport Management Jobb Idrottsvetare Lediga SportJobb Lediga IdrottsJobb Sportkarriär Jobba med sport Sportutbildning idrottsutbildning Sweden Sport Academy

Älskar du fotboll? Vill du vara med och inspirera till en aktiv fritid samt introducera och lära ut fotboll och dess fyra grundpelare; spela, passa, dribbla skjuta? Detta till barn som är 4-8 år gamla och som vi hoppas skall finna ett gediget fotbollsintresse och få inspiration till att fortsätta med denna fantastiska idrott. Om du är den vi söker, ska du verkligen älska att arbeta med barn, vara glädjefull och engagerad. Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje Fotbollskulpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt sätt, men samtidigt vara ansvarstagande och professionell i ditt ledarskap.

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Fotbollskul. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom olika fotbollsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy’s idrottspedagoger.  Som fotbollsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb. Du kommer få gå Sweden Sport Academy’s utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra arbetsledare. Som huvudledare har du ansvaret för det område du är ledare för, och du ansvarar utöver att leda grupperna i hallen, också för nyckel till hallen där passen kommer äga rum i och material som skickas till dig.

Ansök här

 

Huvudledare – Knatteskutt

Information om Knatteskutt – barn 2-6 år:

Sportidealisten Lediga Sport Management Jobb Idrottsvetare Lediga SportJobb Lediga IdrottsJobb Sportkarriär Jobba med sport Sportutbildning idrottsutbildning Sweden Sport Academy

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy’s ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100 % nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt, men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy’s idrottspedagoger.

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb. Du kommer få gå Sweden Sport Academy’s ledarutbildning som gör dig förberedd inför kommande arbete.

Ansök här

 

Huvudledare – Djungelgympa

Information om Djungelgympa – barn 2-6 år:

Sportidealisten Lediga Sport Management Jobb Idrottsvetare Lediga SportJobb Lediga IdrottsJobb Sportkarriär Jobba med sport Sportutbildning idrottsutbildning Sweden Sport Academy

Till vår verksamhet, Djungelgympa, söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som barngymnastikledare. Alternativt, har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Inför terminen får du som ledare genomgå Sweden Sport Academys barnledarutbildning. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter som ansvarig huvudledare för Djungelgympa består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget utgår ifrån gymnastikens grundformer och är framtaget av Sweden Sport Academys idrottspedagoger. Som huvudledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för de deltagande barnen. Utöver att leda grupperna i hallen, ansvarar du även för nyckel till hallen där passen kommer äga rum i och material som skickas till dig, samt närvarorapporteringen. Du håller i passen tillsammans med en medtränare som du som huvudledare i första hand får välja själv. Du får löpande coachning och stöttning från din regionansvarig, samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.

Ansök här

 

Huvudledare – Äventyrsdans

Information om Äventyrsdans – barn 2-6 år:

Sportidealisten Lediga Sport Management Jobb Idrottsvetare Lediga SportJobb Lediga IdrottsJobb Sportkarriär Jobba med sport Sportutbildning idrottsutbildning Sweden Sport Academy

Vi på Sweden Sport Academy söker just nu dansledare som i höst vill ge sig ut på äventyr i danssalen tillsammans med barnen. Vi söker dig som har dansvana och takten och rytmen given i kroppen, ett stort dansintresse helt enkelt! Vi lägger även stor vikt i din förmåga att leva dig in i fantasins förtrollande värld och förmedla den till barnen. Ett plus är om du varit ledare för barn tidigare.

Dina arbetsuppgifter som dansledare för Äventyrsdans, består i huvudsak av att leda barndansgrupperna och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelseglädje till barnen utifrån Äventyrsdansens färdiga pass som tagits fram av duktiga danspedagoger. Som dansledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb. Du kommer få gå Sweden Sport Academy’s ledarutbildning som gör dig förberedd inför kommande arbete.

Ansök här


Anställningsform:

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Deltid (0-20%)

 

Information

Passen kommer att hållas vardag efter 17.00 eller helgtid.

Arbetet startar vecka 35 och löper under 8+6 veckor, 1-4h/veckan

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

 

Arbetslivserfarenhet

Fotbollskul – Djungelgympa – Knatteskutt

  • Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare, mindre än 1 års erfarenhet (Meriterande)

Äventyrsdans

  • Danspedagog, mindre än 1 års erfarenhet (Meriterande)

Kompetenser

Fotbollskul – Knatteskutt

  • Barn- och ungdomsidrott, ledarerfarenhet (Krav)

Djungelgympa

  • Gymnastik, instruktör/tränare (Krav)

Äventyrsdans

  • Dans (Meriterande)
  • Teater (Meriterande)
  • Instruktörsutbildning (Meriterande)
  • Barndans, undervisning (Krav)

Språk

Svenska (Krav)

 

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Vart man ansöker till jobbet:

http://www.swedensportacademy.com/jobb/

 

Våra hemsidor:

www.knatteskutt.se

www.fotbollskul.se

www.djungelgympa.se

www.aventyrsdans.se

 

Kontaktperson:

Mattias Rasmusson
Rekryterare
Mejladress: mattias.rasmusson@swedensportacademy.com
Telefon: 0733793729