Nordic Sports Tech

For English, read more here

Mars 2019 grundade Jakob Nordic Sports Tech tillsammans med Ida Bjerga. Båda kände en avsaknad av ett ekosystem runt sport och teknologi och innovation bestämde därför att lösa detta problemet.

Nordic Sports Tech’s syfte är att leda utvecklingen av ett Nordiskt ihopkopplat sports tech ekosystem. Vidare handlar det om att stötta och koppla ihop grundare, startups, organisationer och investerare, företag och universitet för att växa på ett hållbart sätt och för att främja en sports tech vertikal i och utanför Norden.

Fokus ligger inom områden av undersökning, nätverksbyggande och en global uppmärksamhet av det nordisk sports tech ekosystemet. Men även för att fortsätta hjälpa, koppla ihop, nätverka och accelerera nordiska startups, grundare och företag i gränsen av sport, teknologi och affärer och skapa ett starkt ekosystem.

Det här är Nordic Sports Tech

Community

Nordic Sports Tech är ett community som fokuserar på att koppla ihop sports tech ekosystemet i Norden och bygger en bro mellan gränserna.

Vi gör detta tillsammans för att inspirera och hjälpa varandra, för att dela idéer och lösa problem.

Nätverk

Vi älskar att träffa vänner från Norden och dela någon öl eller några vågor.

Häng på och spendera din tid och träffa coola människor över en bit mat eller dryck och ha kul, prata om sport medan du bygger din verksamhet.

Event

Tänk vad som kan hända när du blandar en mix av smarta människor med kreativa människor som dessutom delar samma passion? Magi! Alltså det blir nya samarbeten, projekt, vänner och en massa bra tid tillsammans.

Vi organiserar meetups och events i våra medlemsländer. De är väldigt enkla, bekväma och sköna som dessutom inkluderar en massa inspirerande samtal.


Nordic Sports Tech i Europa

Jakob och Ida är båda utvalda som några av Europas bästa innovatörer bland Europas Sports Tech ekosystem. En rapport gjord av SportsTechX.


Nordic Sports Tech is not only a community for Nordic citizens, it is also a community for everyone interested in sports, physical activity and technology, and for those keen to think outside the box.