Födelsedagar osv..

Efter att ha försökt komma tillbaka i livet i Hobart har det nu även varit några födelsedagar bland mina nya vänner och självklart innebär det då firande!

Det började med att vi firande Casper en onsdag som fyllde 25 år och dessutom utöver tårta och presenter så var det en Barrel på skolan så vi kunde fortsätta firandet med ännu flera.

Vidare på veckan så hade en från Österrike fixat en hemmafest, äntligen en hemmafest! Det var en kväll fylld med mat och dryck och även trampolin, beerpong och någon from av eldtrollare 🙂

12 sept birthday party

Dessutom på måndagen denna vecka var det Meghans 21 årsdag, eftersom hon är amerikanska så behövde det firas, så trots måndag så drog vi ut och firade henne. Efter denna kväll så hade dessutom Djurgården match och i mitt fall gäller det alltså kl 3 på natten! Ja, sena nätter blir det då och då när en match svensk tid är 19 eller 21. Men jag skulle dessutom få skypea med min bror efter matchen eller svensk tid 21 så det blev perfekt att se Djurgården min tid 3 på natten och därefter prata med min bror kl 5 enligt min tid. En lång dag men helt klart värt det.

Dessutom så bjöds det på kanonväder denna vecka, ni som inte följer mig på Instagram så har jag där bjudit på några sommarbilder på plugget på balkongen till fotbollslirande.

IMG_9388

IMG_9394

Sedan under denna vecka har jag hunnit planera med en grupp där vi ska göra en presentation för lösningar av äffarsutvekling av en kvinnas egna träningsföretag och detta ska vi göra på söndag. Så lite skola på helgen kan det ibland bli också här borta.

Även under denna vecka passade jag, Tim och Casper på att dra ner till city för lunch och lite häng och vi passade även på att ta en sjukt god milkshake med smaken av Kinders Bueno samt Tim Tam, vilket den sista är någon australiensisk choklad. Sjukt gott!

IMG_9410

Höjdpunkten denna vecka var att min kära mamma fyllde 50 år!!! Så jag passade på att överraska henne genom att ringa och prata med henne via Skype och det var så kul att kunna prata och se henne trots distansen, så tack för att Skype finns!

IMG_9405

Vidare denna vecka har det nu till helgen blivit en Cocktail-fest samt gött häng i solen med mina kära vänner. Avslutningsvis denna vecka så har det även varit någon form av veteranflygning som jag har en video på nedan.

18 sept cocktail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s