Sportidealisten

For English, read more here

Det tar mycket tid att rekrytera nya kandidater eller mycket tid för att hitta drömjobbet inom sportens värld. Det är här problemet började, så Jakob bestämde sig för att lösa detta problem. Han ville skapa en enkel och självklar plattform för alla som vill jobba eller rekrytera i sportsektorn. Låter bra va? Detta är inte den enda fördelen med Sportidealisten. Jakob har stor kunskap om sport och idrottsvetenskap och det finns så mycket som händer i sportsektorn. Han kände att det finns så många lärdomar att ta del av och fler borde ta del av dem. Utöver sportjobbsplattformen, erbjuder även Sportidealisten en blogg med olika perspektiv för att inspirera dig med idéer och kunskap för att uppnå en framgångsrik karriär och lag i sportsektorn.

Hur allt började

Det började som en blogg om min resa med utlandsstudier och upplevelser i Tasmanien som sedan ledde till inblicken och reseupplevelser till andra resmål, plus lite till. Samtidigt har jag alltid haft en koppling till sport och min nyfikenhet på nya lärdomar har visat vägen till nya kunskaper, nätverk och möjligheter inom det jag bryr mig mest om, sport!


SPORTIDEALISTEN – THE #1 SPORTS JOBS PLATFORM IN THE NORDICS

Börja din resa till ditt drömjobb

Vill du hitta kandidater på ett enkelt sätt och spara tid?

Lär dig mer om plattformen och berättelsen


Lärdomar från sportens värld

Här är några exempel från det du kan ta del av hos Sportidealisten:

LEARN HOW TO IMPROVE YOUR NETWORKING WITH LINKEDIN

2020, WHEN YOU NEED TO BE ADAPTABLE

WHAT A CURRENT SPORT MANAGEMENT STUDENT NEEDS TO KNOW

HOW SPORTS TECHNOLOGY HAS CHANGED PHYSICAL ACTIVITY

HOW TO IMPLEMENT THE CONVENTION ON THE RIGHTS OF THE CHILD IN SPORTS

WHY BREADTH IS IMPORTANT FOR YOUR CAREER IN SPORTS

THE FUTURE OF FOOTBALL WILL BE LIKE?


Save time when finding your dream candidate/job. Enter the platform and search or post your job within no time.


NYHETSBREVET – MÅNADENS NYHETER OCH LÄSTIPS

Subscribe to our newsletters, your first step to a lifetime of knowledge in sports, that will make you inspired and empowered. Every month you can receive the latest insights, jobs, trends, and news from the world of sports. Looking forward to seeing you soon.