Lediga Idrottsjobb/Sportjobb i Sverige

Vill du få in en fot inom sportbranschen eller ta nästa steg i din sportkarriär? Följ då Sportidealisten. Där uppdateras lediga idrottsjobb/sportjobb, heltid, halvtid, deltid, praktik, både i Sverige som internationellt. Trevlig sökning och lycka till att hitta ditt drömyrke!

Oavsett om du är ute efter ett jobb nationellt eller en internationell karriär, kolla in Sportidealisten för lediga idrottsjobb/sportjobb här!

Som grundare av Sportidealisten vet jag att idrottsjobb inom sportvärlden finns, men lediga sportjobb är fortfarande nytt och dolt inom den svenska sportbranschen. Sportbusinesses (alltså sportaffärer) och Sport Management jobb (kan sägas vara en form av handhavande inom sport) är områden där jobben finns för dig som gillar vad sport bidrar med och för dig som är en game changer. Det är dags att fler kan hitta vägen vidare och Sportidealisten kan se att sportjobbens behov och trender växer och ser olika ut enligt följande:

Att klubbdirektören, sportchefen, sponsorspecialisten i den storsatsande elitföreningen behöver Sport Management-kompetenser är nog de flesta överens om. Men även inom breddidrotten är behovet av denna kunskap stor. Utvecklingen på hälsoområdet med SPA-kultur, gym/styrketräningstrender, nya lågintensiva träningsformer för särskilda målgrupper, är områden som nuvarande eller blivande Sport Managers kan bli aktiva inom. För att driva en egen verksamhet inom träning eller friskvård, eller för att driva en kommunägd eller privatägd idrottsanläggning, då är kunskap om Sport Management också en avgörande faktor. Sport Management jobb finns i olika former, det gäller bara att hitta dem.


Har du tips på lediga sportjobb? På Sportidealisten.se har du möjligheten att lägga ut nya vakanta jobbpositioner. Nå ut till din målgrupp på en gång.

Hör av dig till Sportidealisten och tipsa, så fler kan börja sin väg till drömyrket!


1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s