Arbeta med mig

For English, read more here

Vi kommer ha kul tillsammans, oavsett om du bjuder in mig till din organisation för en one-on-one strategimöte, eller skapar videoinnehåll, eller att jag ska hålla föreläsning eller vara moderator, eller varför inte arrangera en workshop för ditt team. Jag gör både nationella och internationella uppdrag.

Kanske älskar du idén av att använda innehåll (ofta uttryckt på engelska “content”) och innovativt tänkande för att få din verksamhet att växa. Du kanske också hatar att vara med på bild eller video eller kanske rent ut sagt inte har tid för liknande projekt. Tur för dig, för jag älskar det!

Sportidealisten Jakob Wikenstaal Idrottskonsulent
Jag har vunnit SKAPA-priset. Detta prestigefyllda pris delas ut till framtidens talanger. Priset delas ut till den eller de unga personer, som gjort mest förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet, utveckling av produkter och tjänster som kan leda till kommersiella möjligheter. Utmärkelsen ger kraft åt innovationsklimatet i Sverige.

Erfarenheter

Jag har arbetar på både nationella och internationella idrottsevenemang. Nedan ser du en del av mina arbeten.


Mina tjänster: Inspiration – Strategi – Planering

Tänk stort eller tänk litet, jag erbjuder en mix av skalbara tjänster för att möta din verksamhets behov och budget. Vi kan tillsammans arbeta med din nuvarande situation och arbeta med hur du når nästa steg och att vi skapar realistiska mål från grunden. Jag kan inspirera och hjälpa dig att skapa nätverksevent eller att rådgiva och hjälpa till att implementera kortsiktiga projekt och småskaliga innovationer. Oavsett så kommer jag arbeta med dig för att hitta den rätta lösningen för dina mål för att leverera en meningsfull ROI. När du är nöjd, är jag nöjd.

Sportidealisten Jakob Wikenstaal Idrottskonsulent

Inspiration

Du behöver någon inspiration för hur du tar nästa steg, jag guidar dig och inspirerar dig för hur du kommer igång.

Sportidealisten Jakob Wikenstaal Idrottskonsulent

Strategi

Sätt upp realistiska är nyckeln för ett framgångsrikt arbete. Låt oss sätta upp en strategi som passar dig, med mina resurser och din miljö.

Sportidealisten Jakob Wikenstaal Idrottskonsulent

Planering

Planering hjälper oss att skapa bra resultat. Planering förbereder oss för framgång. Låt oss utveckla en integrerad plan för dig med en mix av taktiker som främjar goda strategier. Till slut kan dessa bli din hjälp för dina nyckeltal och mål.

Jag kan hjälpa dig med bland annat:

• Intervjua någon i ditt team för att dela ert budskap på ett engagerande sätt. Tänk dig hur skönt och enkelt det skulle vara. Jag ställer frågorna och du svarar dem och ler på ett härligt sätt som en inspirerande ledare du är.

• Jag kan leda workshops, nätverksevent och se till att alla får ut en riktigt bra upplevelse med er.

• Lära ut min 3-stegsprocess för hur du blir mer bekväm att vara digital och redo för förändringar och hur du blir en innovativ tänkare för att starta dina egna mindre projekt i din idrottsklubb eller verksamhet inom idrotten.


EASM Sport Management Jakob Wikenstaal

Boka mig för att föreläsa eller moderera!

Letar ni efter en energisk talare eller moderator för att få er målgrupp exalterade? Det är min grej! Oavsett om ni letar efter att inspirera er målgrupp att ta sig an något eller för att få dem redo att hitta sin passion eller för att bygga ert varumärke, så har jag en riktigt cool energy för att skapa ett “wow” för er publik.

Tidigare uppdrag som föreläsare och moderator


Kontakta mig

Om du är intresserad av att samarbeta med mig, så är du välkommen att kontakta mig nedan.

Ett samarbete med mig är ett arbete vi gör tillsammans för att göra det mesta från ett bra resultat för våra kunder och företag och för vårt samhälle. I mitt fall kan jag vara en talare och moderator, jag kan erbjuda olika nätverk och engagemang på event, konsultera och frilansa med idrottsklubbar, idrottsaktiviteter och inspirera bl. a. studenter från sportindustrin. Mina samarbeten kan bli anpassade för att skapa en win-win för dig och mig.

Välkommen att höra av dig till mig om du har några frågor, idéer eller tankar.