Flygresan mot Tassie

När jag begav mig mot Hobart i Tasmanien så var min resa från Arlanda till London, till Singapore, till Melbourne och slutligen till Hobart.

Det var alltså ca 2 dagars flyg och ja, den så kallade jetlaggen som man var rädd för kom att drabba mig de kommande dagarna sen.

Men väl framme i Hobart så lever jag 8 timmar före er i Sverige.

Flygen gick bara bra och att resa med Quantas Airways är något jag varmt kan föreslå, då de har bra utrymme att sitta ner och erbjuder fin meny med fri dryck, hur mycket du vill av vad du vill. Så på flyget mellan Singapore och Melbourne så mötte jag en trevlig man från Australien som tipsade om deras rom som kallas “Bundi”, vilket slutade med att vi tog några glas rom och cola.

Största chocken när jag landade var vädret. Ja, jag bytte svensk sommar av ca 30 grader till vinter och ca 10 grader, men nu kör vi!DSC00014

DSC00022

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s