Tassie Roadtrip del 4

Torsdagen blev en uppdelning mellan surfare och skandinaver, så Surfarna fortsatte med vågorna medan jag och Casper drog och spelade golf. Man var väldigt ringrostig men det var skönt väder och inte alls så dyrt att betala för greenfee och klubborna fick vi hyra gratis 🙂

DSC04423

DSC04440

DSC04424

DSC04427

DSC04430

En rejäl upplevelse då vi nu har spelat på Tasmaniens längsta golfhål.

DSC04436

Vad som däremot var skrämmande under dagen var då vi fick ett samtal från Tim och Francesca där de berättade om deras sjukaste upplevelse. De hade tydligen dragit till Binalong Bay under dagen och där hade de stött på en haj medan de var i vattnet!

Som tur var så gick allt väl och vi kunde på kvällen sedan skratta och äta tillsammans.

Sista dagen på vår roadtrip var fredagen som vi startade långsamt men så småningom så kom vi iväg och vi körde mot Launceston, den näst största staden i Tasmanien. Vi strosade runt en del och tog en lunch innan vi sedan begav oss till Cataract Gorge. Ett imponerande område med vacker miljö, vandringar och pool.

Först stötte vi på en påfågel och sedan några till.

DSC04443

DSC04452

DSC04454

DSC04457

Vi bestämde oss för att vandra upp till en cool utsikt, eller vad säger ni?

DSC04458

DSC04463

Det lilla röda som ni kanske kan se är en lift som är världens längsta som man kunde åka mellan området men vi skippade det då det skulle vara onödigt dyrt för den turen.

DSC04466

DSC04468

Innan vi begav oss hemåt så gick vi ner till floden och avnjöt utsikten där nere med.

DSC04473

DSC04475

DSC04476

Detta var vår lilla resa i Tasmanien och vi kom hem trötta men nöjda på kvällen och dagen efter så väntade mitt nästa äventyr. För er som inte följer mig på Instagram eller Twitter så gick jag upp tidigt på lördagen och tvättade för att sedan någon timme senare flyga till Nya Zeeland. Mer om den resan ska jag försöka blogga och visa senare under resans tur.

Ha det fint

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s