Home sweet home

Då vad det dags för ett av årets stora händelser, det är dags för Fotbolls EM i Frankrike :)!!

Denna fredag so drog jag iväg på en resa som först handlar om att åka buss ner till Camp Sweden i södra Frankrike i ca 24 h. Sen börjar det huvudsakliga, jag är nu på plats på Camp Sweden för att jobba under hela gruppspelet i EM och ser till att stämningen är på topp för mer än 6000 svenska fans! Wow, det kommer bli två veckors fullt ös helt enkelt.

Här ska jag vara!

IMG_5893

Utöver taggandet för detta uppdrag så bjöd en av kvällarna på riktigt vacker solnedgång, eller vad sägs om detta?

IMG_5895

Men nu kommer jag tillbaka till sista timmarna på mitt utlandsäventyr!

Tisdag och sista dagen på min resa. Vi hade tidigt flyg och mellanlandade i Peking. Där blev man trött på de kinesiska reglerna igen vid flygning. Genom säkerhetskontrollen så möttes vi av riktigt oförskämda säkerhetsmän som ville att jag skulle i stort sett tömma hela min väska på mynt, sladdar av alla slag osv. Man blev riktigt trött på dem med deras regler, för jag har liksom aldrig behövt ta upp mynt eller sladdar förut.

Sedan skulle vi vänta där ca 4 timmar innan sista flyget som blev såklart försenat skulle gå mot Stockholm. På detta flyg fanns såklart filmer att se men oturligt nog så var det ett gammalt plan så tv-skärmen var rikigt svagt belysen och kontrollen sög! Aja, det gick bra till slut och vi kom nästan fram i tid. Där möttes jag av mina kära föräldrar som fått vänta 6 månader för att se mig på riktigt igen. Väldigt kul att se de igen men gud så kallt det var i Sverige, kallare än 10 minusgrader är ju inte vad man kanske är van vid.

Det drog igång i juli 2015 och drygt ett halvår senare så landade jag tillbaka på svensk mark, men instället för sommarvärmen jag lämnade så hamnade jag mitt i iskalla vintern med ca -15!!!

IMG_4590

Jag och brorsan möttes såklart upp av våra föräldrar och väl hemma så var det upplagt för svensk mark igen.

IMG_4591

Eftersom jag äntligen var hemma i alla fall enligt mina föräldrar 😉 så firades det med lite skumpa.

IMG_4595

Vad har man nu lärt sig av detta äventyr?

Här listas sju saker man lär sig från hostellivet.

Här är 15 saker som gör att vänner man träffar på liknande upplevelser blir vänner för livet!

Andra saker jag fått med mig av dessa månaderna är:

 • Internationell erfarenhet
 • Problemlösnings skills
 • Anpassningsförmåga
 • Spårkkunskaper
 • Nätverk och kommunikations skills
 • Initiativförmåga
 • Bestämdhet
 • Mod
 • Intresse i ständigt lärande
 • Oberoende
 • Uppskattning av olikheter
 • Självsäker
 • Kulturellt medveten
 • Flexibel
 • Kört vänstertrafik
 • och massa massa mer

Nu kommer jag ta lite paus från bloggandet men på återseende efter Fotbolls EM, så tills dess så ta hand om er!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s