Kunskapen om inkludering

“Djurgårdens alla 20 idrottsföreningar kan sedan förra året visa upp en enad front med en gemensam värdegrund. Det handlar bland annat om allas lika värde oavsett kön, religion, etnicitet, sexuell läggning eller oliktänkande”.

Detta citat är hämtat från länken nedan men veckan inlägg är kort med en mer hänvisning att läsa och bli inspirerad till vikten av värdegrunder inom idrotten och egentligen livet.

Som förra veckans inlägg så tog jag upp vikten av stå för en tydlig och enad värdegrund. Det är sjukt viktigt både varför du gör något som att du alltid vet vart du ska jobba mot i framtiden, för oavsett vilken roll du har i en idrottsförening så har alla en grund att stå på.

Nyligen kom det ut en till text om detta från IdrottensAffärer om Djurgårdens värdegrundsarbete som du hittar hela här.

Så det går inte att säga det på ett annat sätt än att allas lika värde oavsett kön, religion, etnicitet, sexuell läggning eller oliktänkande.

Vore kul att få veta dina åsikter. Du får gärna mejla (jakob.wikenstal@gmail.com) eller kontakta mig på sociala medier (Twitter, LinkedIn) om du vill veta mer. Du hittar mina uppgifter nedanför på sidan.

På återseende med mer lärdomar som ökar din kreativitet inom sportens värld.

11 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s