Lediga idrottsjobb/sportjobb i Sverige

Sportidealisten sports jobs recruiting consultant sports tech

Sportidealisten är en plattform som skapades av mig, Jakob Wikenstål, för att hjälpa dig att hitta ditt drömjobb eller rekrytera nya medarbetare inom sport och för att bidra med inspiration och lärdomar från sportens värld.


Lediga sportjobb och idrottsjobb i Sverige via Sportidealisten
Lediga Idrottsjobb/Sportjobb i Sverige och internationellt.
Vill du få in en fot i sportbranschen eller ta nästa steg i din sportkarriär? Följ då denna sida. Här uppdateras lediga idrottsjobb/sportjobb, heltid, halvtid, deltid, praktik, både i Sverige som internationellt. Trevlig sökning och lycka till att hitta ditt drömyrke!
Lediga idrottsjobb/sportjobb här!

Här finns lediga sportjobb och idrottsjobb

Jag vet att sportjobb inte finns lika tillgängliga som andra arbeten och dessutom finns det få plattformar som erbjuder ett brett utbud. Detta ledde till att jag tog saken i egna händer. Jag ser nu till att samla alla lediga idrottsjobb/sportjobb på en plattform för att du ska ska kunna på enklaste sätt hitta ditt drömjobb. Dessutom finns det väldigt mycket att läsa om sport och många olika kunskaper som jag lärt mig mycket om och således vill dela med mig av till flera. Därför skriver jag även om sport med olika perspektiv för att bidra med idéer och lärdomar som ökar din kreativitet för att utvecklas och jobba långsiktigt inom sportens värld.

Vill du få in en fot inom sportbranschen eller ta nästa steg i din sportkarriär? Följ då denna sida. Här uppdateras lediga idrottsjobb/sportjobb, heltid, halvtid, deltid, praktik, både i Sverige som internationellt. Trevlig sökning och lycka till att hitta ditt drömyrke!

Vill du hitta lediga sportjobb? Kolla in Sportidealisten.se för lediga sportjobb här!

Jobba inom sport? Idrottsjobb? Sport Management Jobb? Eller heter det sportjobb?

Sportidealisten vet att idrottsjobb inom sportvärlden finns, men lediga sportjobb är fortfarande nytt och dolt inom den svenska sportbranschen. Sportbusinesses (alltså sportaffärer) och Sport Management jobb (kan sägas vara en form av handhavande inom sport) är områden där jobben finns för dig som gillar vad sport bidrar med och för dig som är en game changer. Det är dags att fler svenskar kan hitta vägen vidare och Sportidealisten kan se att sportjobbens behov och trender växer och ser olika ut enligt följande:

Att klubbdirektören, sportchefen, sponsorspecialisten i den storsatsande elitföreningen behöver Sport Management-kompetenser är nog de flesta överens om. Men även inom breddidrotten är behovet av denna kunskap stor. Utvecklingen på hälsoområdet med SPA-kultur, gym/styrketräningstrender, nya lågintensiva träningsformer för särskilda målgrupper, är områden som nuvarande eller blivande Sport Managers kan bli aktiva inom. För att driva en egen verksamhet inom träning eller friskvård, eller för att driva en kommunägd eller privatägd idrottsanläggning, då är kunskap om Sport Management också en avgörande faktor. Sport Management jobb finns i olika former, det gäller bara att hitta dem.


Lediga Idrottsjobb/Sportjobb i Sverige

Vill du få in en fot inom sportbranschen eller ta nästa steg i din sportkarriär? Följ då denna sida. Här uppdateras lediga idrottsjobb/sportjobb, heltid, halvtid, deltid, praktik, både i Sverige som internationellt. Trevlig sökning och lycka till att hitta ditt drömyrke!

Är du ut efter en internationell karriär, kolla in vår sida för lediga internationella sportjobb här!

Har du tips på lediga sportjobb? På Sportidealisten.se har du möjligheten att lägga ut nya vakanta jobbpositioner.

Hör av dig och tipsa, så fler kan börja sin väg till drömyrket!

Vilket är ditt drömjobb inom sport? Vilka jobb har du svårt att rekrytera till? Vad tycker du? Känner du att du har lika förutsättningar som andra? Kommentera i kommentarsfältet under artikeln.


Om du gillar detta eller vill veta mera så är följande inlägg på liknande tema:

2 tips för dig som letar efter drömjobbet

5 regler för en framgångsrik organisation oavsett sport

Kvinnans sportroll

Vore kul att få veta dina åsikter. Vad lärde du dig ovan? Vad vill du ha mer eller mindre av? Låt mig veta. Du får gärna mejla Sportidealisten eller ta kontakt på sociala medier (Twitter lägg till #Sportidealisten så jag hittar den & LinkedIn) om du vill veta mer. Du hittar alla kontaktuppgifter längst ned på sidan.

På återseende med mer lärdomar som ökar din kreativitet inom sportens värld.

Har du anmält dig för månadens trendspaning? Om inte så klicka här!

Sportidealisten Lediga Sportjobb Idrottsjobb Idrottsvetare Sport Management Idrottstrender Sporttrender SportStartUp SportEntreprenör

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s